Читател на Plovdiv24.bg сподели опасенията си от изключителна опасност, буквално надвиснала над главите

...
Читател на Plovdiv24.bg сподели опасенията си от изключителна опасност, буквално надвиснала над главите
Коментари Харесай

Опасност над главите на пловдивчани! Кой ще е виновен, ако стане непоправимото?

Читател на Plovdiv24.bg  показа опасенията си   от   изключителна заплаха, безусловно надвиснала над главите на пловдивчани. "Надявям се, като най-четената медия, да обърнете внимание на един неведнъж коментиран проблем в Пловдив - остарялата и безусловно ненужна тролейбусна мрежа.
А мястото нееднократно е подавано като сигнали: обръщалото на рейс №22 на ул. "Младежка ", откъдето стотици деца всеки ден минават, с цел да отидат на тренировки. Сигнали бяха подавани, още преди да стартират да падат жици и за жалост - без никакъв резултат. Преди няколко дни се случи това, от което най-вече би трябвало да ни е боязън - жиците тук-там се откъснаха, само че няколко пътни знака за заобикаляне също не вземат решение казуса, защото тези жици не престават много преди знаците и много след тях. Нека не се стига до случай да пострада някой преминаващ, с цел да се отстрани казуса! "
Plovdiv24.bg попита и получи отговор

Споменатото място е набелязано за унищожаване на рисковите жици. Това съобщи за читателя ни кметът на регион "Централен " Георги Стаменов. 
"На няколко пъти изпращахме писма и до синдика, и до шефа на "Градски превоз ", описа той. 
Отговор районната администрация по този начин и не получила, не се получила и реакция на предписанията за подсилване на рисковите сектори. 
"Обявили сме публично, че след приключване на избрания от закона период ще стартираме премахването на рисковите жици ", безапелационен бе Стаменов. 
От "Градски транспорт " може да апелират заповедта за унищожаване, тогава ще би трябвало да се изчака решението на съда. 
"Надявам се шефът да предприеме дейности, тъй като при сбъдване на отрицателен сюжет, цялата отговорност ще носи единствено той. "
Два са най-критичните места в регион "Централен " - на ул. "Младежка " и на бул. "Шести септември " и ул. "Жан Журес " край площад "Кочо Честеменски ". 
"Общината не е пазач. Не може да се занимава с активите на един частен собственик, който не се грижи за собствеността си. Трябва да живеем в една нормална среда и когато вървим по улицата, то не би трябвало да се тормозим, че нещо ще падне върху главите ни. Нека всеки си свърши работата, в противоположен случай няма да се случат нещата ", разяснява Стаменов. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР